Sailing

Sport eller tidsfordriv af racing eller cruising en sejlbåd eller yacht.
eller yacht - En moderne yacht (fra en hollandsk ord, der betyder "skib for at jage") er en sejlbåd, der anvendes til væddeløb. I det 17. århundrede, sejlede hollandske royalty tidligt yachter for fornøjelsens skyld; Charles II bragte sporten til England. Organiserede yacht racing på Themsen begyndte i midten af ​​det 18. århundrede. I Nordamerika begyndte sejlsport med den hollandske i New York i det 17. århundrede. Den første amerikanske sejlklubber blev grundlagt i midten af ​​det 19. århundrede. Sejlbåd løb er afholdt over to former for kurser, punkt-til-punkt og lukket. Yacht Racing har været en del af de Olympiske Lege siden 1900. America's Cup er den mest fremtrædende prisen i sejlsport.

Sejlsport er en udendørs aktivitet, der nydes af så mange mennesker. Det kommer i forskellige grundlæggende variationer såsom lille båd eller jolle Sejlads, Cruising, og Sejlbåd Racing. Enhver form for denne sport tilbyder en anderledes form for oplevelse for entusiaster.

Det er en sport eller aktivitet, der primært tale om et sejlskib eller lille båd. Det er magt-drevet af Wind at være i bevægelse på tværs af et vandområde. Ifølge Sailing Historie, blev det brugt første gang i handelen, udforskning, og som et transportmiddel. Der kom en tid, hvor Sailing blev en kilde til glæde og nydelse, som vi kender det i dag.

Sejlbåd er det vigtigste udstyr i denne aktivitet. Det kommer i mange stilarter, typer og funktioner, der opfylder kravene i Sailing Variation samt de forskellige behov af sejlere. Der er mange ting at være opmærksom på når det kommer til sejlbåde. For eksempel er det vigtigt at kende de forskellige Sejlbåd dele og deres funktioner. Den, du bruger skal passe til den type Sailing, at du gør. Således skal du også lære de forskellige Sejlbåd Typer. Hver klasse har sine egne funktioner og ulemper, der vil hjælpe dig med at vælge den type, der opfylder dine behov.

Der er principperne bag alutruss og om Hvordan Sails Arbejde, relevansen af ​​Wind, Sailing Regelsamling, protokol og traditioner, og Essentials til effektiv Sailing. Desuden er forskellige teknikker også nødvendigt som viden i navigation, kommunikation, og sejler under kontrol. Et andet vigtigt element i denne sport er Sejlsport Sikkerhed og førstehjælp. Du har brug for at blive fortrolig med de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed, og fælles Sundhedsrisici, at du kan støde på bord.


Disse er vigtige aspekter af Sailing. For begyndere, behøver du ikke mestre dem alle. Bare forstå de grundlæggende aspekter, og du vil gøre bøde. Du vil lære mere, som du få erfaring. Dette er en spændende og udfordrende sport. Der er så mange ting at kende og læringsprocessen vil lære dig en masse. Skønheden i det ligger i oplevelsen. Giv det en chance og glæde i spændingen i denne vidunderlige form for rekreation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lån penge nemt og hurtigt
Vi har de bedste lån
www.penge-guiden.dk