Orientteering

Hvad er Orienteringsløb?

Orienteringsløb er en sport, hvor orienteringsløbere bruger en præcis, detaljeret kort og et kompas for at finde punkter i landskabet. Det kan nydes som en tur i skoven eller som en konkurrencesport.

En standard orienteringsløb Kurset består af en start, en række kontrol websteder, der er markeret med cirkler, forbundet med linjer og nummereret i den rækkefølge, de skal besøges, og en finish. Kontrol site cirkler er centreret omkring den funktion, der findes; denne funktion er også defineret ved kontrol beskrivelser (undertiden kaldet spor). På jorden, markerer et kontrolelement flag placering at orienteer skal besøge.

For at verificere et besøg, orienteer bruger en punch hængende ved siden af ​​flag for at markere hans eller hendes kontrol kort. Forskellige slag gøre forskellige mønstre af huller i papiret.

Ruten mellem "kontrol" (refererer til flag eller webstedet) er ikke specificeret, og er helt op til orienteer, og dette element af rutevalg og evnen til at navigere gennem skoven er essensen af ​​orienteringsløb.

De fleste orienteringsløb begivenheder bruge forskudte begynder at sikre, at hvert orienteer har en chance for at gøre hans eller hendes egen navigering, men der er flere andre populære formater, herunder relæer og arrangementer, hvor de orienteer skal finde så mange kontroller som muligt inden for en bestemt tid. Tak for lån siger jeg bare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penge: der kan ansøges om penge ved at udfylde online skema der hedder: lån online nu - det er dog ikke til renter som i banken, men er lidt dyrere