Løbebånd

 

 

Er løbebånd ikke lidt som motionens svar på onani: Man får gennemført akten, men det er ikke helt ligesom den ægte vare?

   Man har ikke tid til at løbe i naturen, så man løber på løbebånd. Og det er ikke helt så skræmmende som muligvis at møde en hund henne om hjørnet. Eller en hjort ude i naturen.

   Og det skal jo gøres; hvis man altså vil løbe.

 

Sex med hovedtelefoner

 

Modsat det med sex, så kan motion på løbebånd gennemføres på løbebånd med hovedtelefoner på; prøv lige sex med hovedtelefonerne på, og hvis du overlever, så meld lige tilbage!

   Måske er motion på et løbebånd bare nemmere og mere praktisk end motionen ude i virkeligheden. Det kan i hvert fald gøres i ikkeregnfyldte omgivelser – væk fra natur, skov og det lukkede stisystem i parcelhusvirkeligheden.

   Løbebånd kan få dig til at tror, du er sund på den chicke måde: Du får motion, mens du ordner alle dine opkald på Gud ved hvilken kanal. Og du er højst sandsynligt i det segment, for ellers bruger du ikke løbebånd.

 

Uden løbebånd

 

Andre bruger løbebånd, fordi de er tvunget til det af helbredsmæssige grunde: De er så skadede helbredsmæssigt, at det ikke er forsvarligt at sende dem ud på stier og vej. For dem er løbebånd en særdeles fornuftig løsning.

   For andre er det en professionel træning. Det har jeg så ikke helt forstået: Hvorfor kan de ikke bare løbe ude i virkeligheden: Møde en hund henne om hjørnet. Eller en hjort ude i naturen. Det skal jo gøres. Med glæde. Ligesom det med sex med konen/manden. Så man ikke skal i gang med kærlighedslivets svar på løbebåndet.